Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


VEF Kultūras pilī uzplaukt Ilses Krūkles gleznas personālizstādē "Ziedošā ziema"

Redakcija
Redakcija

VEF Kultūras pils Izstāžu zālē un abos vestibila stāvos no šī gada 9. decembra līdz 30. janvārim norisināsies mākslinieces Ilses Krūkles gleznu personālizstāde “Ziedošā ziema”. Lai gan māksliniece sevi pārliecinoši pierādījusi ziedu gleznošanā, šajā izstādē būs iespēja aplūkot arī citus mākslinieces darbus.

Var teikt, ka izstādē apkopots labākais, košākais un “garšīgākais” no pēdējos piecos gados paveiktā. “Šo izstādi esmu gaidījusi un tai gatavojusies vairāk nekā divus gadus, jo sākotnēji tai bija jānotiek 2020. gada decembrī – kā ekskluzīvā tipogrāfijas “Veiters” kalendāra atklāšanas pasākumam, bet Covid-19 pandēmijas noteikto ierobežojumu dēļ izstādes vietā mums bija mājsēde”, stāsta Ilse Krūkle. “Laiks gāja, radās arī jaunas gleznas (piebildei – 2021.gada kalendārs tika iespiests jau 2020. gada vasarā), un nu mums kalendāra atklāšanas vietā ir daudz, daudz vairāk. VEF Kultūras pilī ir tik plašas un greznas telpas! Tad kādēļ lai tās visas nepiepildītu ar ziediem!”

Stāstot par savām sajūtām saistībā ar izstādi, Ilse Krūkle saka: “Es mēģinu ļaut maniem darbiem kontrastēt ar ikdienas sajūtām, kas paliek pēc avīzes izlasīšanas vai dienas ziņu noskatīšanās. Kamēr vien manas gleznas izsauc pozitīvas sajūtas, es esmu uz īstā ceļa”.

Ieeja izstādē – bez maksas, bet ar derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Vairāk informācijas par izstādi un mākslinieci VEF Kultūras pils mājas lapā.