Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Svini Latvijas Dzimšanas dienu mākslas izstādē

Redakcija
Redakcija

Latvijas Bērnu fonds aicina svinēt Latvijas Dzimšanas dienu, apmeklējot labdarības mākslas izstādi “Dalies ar gaismu” – 18. novembrī, Rīgā, Stabu ielā 58.

Izstādes svinīgā atklāšana plskt. 15:00. Ielūdz Latvijas Bērnu fonds sadarbībā ar "Gift to be a Woman globe" un “Radmila art studija”.

Izstādē būs apskatāmi Latvijas Mākslas akadēmijas, kā arī jauno mākslinieku darbi un apsveikumu kartiņas! Savu artavu izstādē iegulda arī Inna Kogana - talantīgā māksliniece no Maskavas, kura Latvijā aktīvi darbojas arī dzīvnieku aizsardzības jautājumos.

Līdzekļi no darbu pārdošanas tiks novirzīti Latvijas bērniem no maznodrošinātām ģimenēm, tieši izglītības programmai.

Apmeklējot izstādi, rīdznieki varēs iegādāties unikālus mākslas darbus mājai vai birojam, apsveikumu atklātnes ģimenei un draugiem. Tā ir iespēja radoši un lietderīgi svinēt Latvijas Dzimšanas dienu, dāvinot arī bērniem prieka gabaliņu.

Uz tikšanos ar ģimeni un draugiem 18. novembrī. 15:00, «Radmila art studija», Stabu ielā 58, Rīgā.

Izstādes atklāšanā plskt. 15.00 mūs kopā iepriecinās ar skaistām skaņām jauniešu talantīgā mūzikas grupa ar Rinaldu Aišpuru pie bungām! Būs arī garšīga tēja un kūka!

Izstāde skatāma līdz pat 25. novembrim no 15:00 līdz 19:00. I