Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Brīvdabas muzejs aicina uz Brīvās dabas tirgu

Redakcija
Redakcija

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs no šīs sestdienas, 18. jūlija aicina uz Brīvās dabas tirgu Bonaventuras muižas parkā. Vasaras sestdienās no 10.00 līdz 18.00 netālu no ieejas Brīvdabas muzejā, Bonaventuras muižas parkā, pulcēsies vietējie amatnieki ar skaistiem un noderīgiem darinājumiem un pārtikas mājražotāji, kas apmeklētājiem piedāvās nogaršot un iegādāties dažādus Latvijā tapušus gardumus.

Ziedošu liepu pavēnī Brīvās dabas tirgus pulcēs amata meistarus, kā darinājumi un vārds jau ir atpazīstami un novērtēti citos muzeja organizētajos tirgos. Tirgū piedalīsies senatnīgu un modernu rotu mākslinieki, pinumu meistari, kokamatnieki, keramiķi, būs iespējams iegādāties arī vasarīgus lina apģērbus.

Arī Latvijas mājražotāji būs sarūpējuši dažādus labumus vēderpriekiem – vietējo medu, saldus un pikantus konditorejas izstrādājumus, gardus gaļas kūpinājumus un veldzējošu mājas saldējumu.

Atbalstām vietējos un tiekamies sestdienās!

Ieeja un autostāvvieta tirgū ir bez maksas.

Norises vieta: Bonaventuras muižas parks, Bonaventuras iela 10, Rīga.
Tirgus norises laiki: 18., 25. jūlijs un 1., 15., 22. augusts.