Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Video: Virtuāls ceļojums modes vēsturnieka A. Vasiļjeva izstādē “Pieradinātā daba”

Redakcija
Redakcija
No 2016. gada 14. jūlija līdz 16. oktobrim Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (DMDM; Rīgā, Skārņu ielā 10/20) būs skatāma izstāde no starptautiski pazīstamā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva kolekcijas “Pieradinātā daba”, sniedzot iespēju baudīt floras un faunas motīvu daudzveidību tērpu un aksesuāru dizainā no 18. līdz 21. gadsimtam.

12. jūlijā, dienu pirms oficiālās izstādes atklāšanas, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (Rīgā, Skārņu ielā 10/20) notika preses konference, kurā tika prezentēta izstādes ekspozīcija.

Preses konferencē piedalījās:
Inese Baranovska, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) Latvijas dekoratīvās mākslas un dizaina departamenta vadītāja, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja vadītāja;
Ilmārs Jargans, ABLV Bank Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs;
Aleksandrs Vasiļjevs, izstādes kurators, modes vēsturnieks, kolekcijas īpašnieks, Aleksandra Vasiļjeva fonda prezidents.

KultūrasVēstis.lv un EpadomiTV piedāvā video ieskatu preses konferencē, fragmentu no sarunas ar Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja vadītāju Inesi Baranovsku, kā arī ekskluzīvu iespēju virtuāli pavērt durvis uz pašu izstādes ekspozīciju.
Vērtējums: +3