Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Rīgas Porcelāna muzejs aicina uz glazūru darbnīcu

Redakcija
Redakcija

Rīgas Porcelāna muzejs septembrī aicina iepazīt porcelāna dekorēšanu ar dažādu krāsu glazūrām. Darbnīcas vadīs Rīgas Porcelāna muzeja muzejpedagoģes Astra Kaprāne un Rasa Jansone. Darbnīca pieejama katru dienu no plkst. 11.00 līdz 18.00, izņemot pirmdienas un svētdienas.

Rīgas Porcelāna muzejs aicina piedalīties darbnīcā, kurā pasniedzēja vadībā ikviens var iejusties mākslinieka ādā, izstrādājot sava suvenīra dizainu un realizējot to. Tiks piedāvātas divas porcelāna pialas (diametrs 7-12 cm), kuras varēs glazēt ar savu izvēlēto krāsu salikumu. Pēc tam noglazētās pialas tiks apdedzinātas keramikas krāsnī 1250 grādu temperatūrā. Glazūras apdedzināšanas laikā mainīs toņus un gala rezultāts var kļūt par pārsteigumu. Gatavus darbus varēs saņemt pēc dažām nedēļām Rīgas Porcelāna muzejā.

Nodarbības vadīs muzejpedagoģes Rasa Jansone un Astra Kaprāne.
Dalības maksa darbnīcā 8 eiro. Iepriekšēja pieteikšanās pa tālr. 67181296, 28331971 vai e-pastu maija.nikitina@riga.lv katru dienu no plkst. 11.00 līdz 18.00, izņemot pirmdienas un svētdienas. Piesakot dalību, lūdzu ņemt vērā, ka piedāvājums ir ierobežotā daudzumā.