Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Izsludina modeļu pieteikšanos MAREUNROL’S un SHIPSEA izrādei Valmieras vasaras teātra festivālā

Redakcija
Redakcija

Izsludina modeļu pieteikšanos MAREUNROL’S un SHIPSEA izrādei Valmieras vasaras teātra festivālā
Foto: Iveta Vaivode

Valmieras vasaras teātra festivāls, kas norisināsies no 5. līdz 7. augustam brīvā dabā un pilsētvidē Valmierā, piedāvājot skatītājiem plašu teātra, kino un mūzikas programmu, izsludina modeļu pieteikšanos dalībai iestudējumā “Tālavas taurētājs”, ko veido modes mākslinieki MAREUNROL’S un mūziķis SHIPSEA sadarbībā ar režisoru Elmāru SEŅKOVU.

Dalībai iestudējumā tiek meklēti modeļi (sievietes un vīrieši) vecumā no 16 līdz 40 gadiem. Pieteikumā nepieciešams norādīt vecumu, kājas izmēru, auguma garumu (vīriešiem, sākot no 1.82m un sievietēm, sākot no 1.75m), kā arī pievienot divas fotogrāfijas (portrets un pilnā augumā, attēli var būt fotografēti gan ar telefonu, gan foto kameru). Pieteikumus lūgums sūtīt līdz 10.jūlijam uz e-pastu festivals@valmiera.lv.

Festivāla trīs dienās mākslinieku piedāvāto versiju par Rūdolfa Blaumaņa balādi „Tālavas taurētājs” apmeklētāji varēs noskatīties Valmieras vēsturiskajā dzelzceļa depo Dzelzceļa ielā 5, kas ikdienā plašāk zināma kā ZAAO Eko laukuma teritorija iepretim bijušajam Valmieras gaļas kombinātam. "Tālavas taurētājs" būs vizuāls kostīmu un skaņas uzvedums - stāsts par cilvēka bailēm no drosmīgas rīcības un par drosmi to atzīt, par tautas kopumu un tā izšķīšanu izšķirīgos mirkļos, par katra cilvēka pašapziņu un kolektīvo zemapziņu. Tas būs cieņas apliecinājums drosmīgiem cilvēkiem, kuri top par tautas kodolu un ved līdzi pārējos.

Iestudējuma vajadzībām tiek meklēts arī zēns (6 -7 gadus vecs), kurš būtu drošs un varētu lasīt līdzi aktiera Gundara Āboliņa balss ierakstam izrādes laikā.

Festivālu rīko Valmieras drāmas teātris sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Biļetes un informācija pieejama www.valmierasfestivals.lv.