Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz piedzīvojumu komēdiju "Bruņota un Bīstama"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un epadomi.lv konkursā sadarbībā ar Izrāžu apvienību PANNA un laimē divus ielūgumus uz Izrāžu apvienība PANNA izrādi "Bruņota un Bīstama", kas notiks 23. un 24. februārī plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace.

Izrāžu apvienība "Pannas Teātris" skatītājiem piedāvā jaunu izrādi, piedzīvojumu komēdiju "Bruņota un Bīstama" ar populāro aktrisi Zani Daudziņu galvenajā lomā. Izrādes aizraujošie piedzīvojumi ir kā mācību grāmata neticīgajiem, kuri domā, ka pasaulē nav īstas mīlestības, nav negaidītu satikšanos un neticamu notikumu. Tādi ir! Un tepat blakus. Vajag tikai atvērt acis uz visu apkārt.

Ja tu esi pavisam parasta, neesi redzēta uz žurnālu vākiem, un kompānijās skatienu krustugunis tevi neskar, nav viegls uzdevums iet un meklēt princi baltā zirgā. Cik daudz sieviešu ir nocietinājušas savas sirdis, ikgadējos klases salidojumos klausoties draudzeņu stāstus par bērniem, vīriem un ģimenes priekiem, pašām spējot dalīties tikai par svara problēmām un karjeras izaugsmi! Ir jānāk kādam notikumam, kurš tev liek sakoncentrēt visus spēkus un visu pašapziņu cīņai par savu īsto vīrieti.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), epadomi.lv (facebook.com/epadomi.lv) un Izrāžu apvienības PANNA (facebook.com/PANNASTEATRIS) sekotājam sociālā tīkla facebook.com lapās.

2. Jāspiež konkursa ierakstam "patīk" (like) un "ieteikt" (share) saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2016. gada 18. februāra plkst. 23.59.
19. februārī izlozes kārtībā tiks noskaidrots laimīgais uzvarētājs, kuri iegūs ielūgumus uz izrādi "Bruņota un Bīstama", kas notiks 23. un 24. februārī plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace.
Un katru no datumiem tiks izlozēts atsevišķs uzvarētājs - tas nozīmē, - 4 ielūgumi, 2 uzvarētāji.


Vairāk par izrādi lasāms ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar "Izrāžu apvienību PANNA". (www.pannasteatris.lv)