Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:341, Did:0, useCase: 3


Te tas ir! Absolūti atklāts latviešu sievietes miesas stāsts pavasara noskaņās

Redakcija
Redakcija

2015. gada 5. martā plkst.19.00 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" uzstāsies Zane Daudziņa stand-up komēdijā „Tāda es esmu”, kas ir komiski nopietns mēģinājums celt latviešu sievietes pašapziņu. Aktrise uzdodos skatītājiem jautājumu – vai ir kāda ķermeņa daļa, ar ko jūs pats esat apmierināts. Vēlamā atbilde? - Tai būtu jābūt galvai.

Izrādes režisors Juris Rijnieks:Lielu daļu ikdienas enerģijas sievietes patērē sava ārējā tēla radīšanai un saglabāšanai. Noņemoties ar ārējiem parametriem, sieviete aizmirst savu patieso vērtību, kas ne vienmēr slēpjas jaunā smaržu pudelītē, krūšu palielināšanas operācijā vai šikā dizainera somiņā. Bet ja sabiedrība to padara par galveno sievietes dzīvē, vai nevar pienākt situācija, kad gribēsim veikt plastisko operāciju Brīvības pieminekļa Mildai? Ja tā ieskatās, viņa arī nav nekāda perfektā.

Sievietes galvenā erogēnā zona atrodas starp pleciem, uzskata izrādes veidotāji un iesaka vīriešiem, ka par ievērojami mazāku naudu ikviens vīrietis varētu dabūt vairāk, ja no savas sievietes nepieprasītu to, kā viņai nav.

Kā jūtas sieviete, kad tuvojas pavasaris? Pēc izrādes "Tāda es esmu" domām - ne visai labi, jo visas 'draudzenes', kas dzīvo kioskos no saviem vākiem brēc, ka tuvojas pludmales sezona...
Kas izrādes varonei spēj sabojāt prieku par pavasari, uzziniet 5. martā 19.00 "Ziemeļblāzmas" kultūras pilī, kur stand-up komēdijā "Tāda es esmu" Zane Daudziņa veiks pilnīgu ķermeņa inventarizāciju un apkopos intīmo zonu bilanci:
- vai dibens nav par lielu un krūtis par mazu?
- vai esi bijusi laba meitene, neesi par daudz ēdusi un par ilgu skatījusies televizoru?
- skūt vai epilēt?
- masēt ar medu vai karstajiem akmeņiem?
- botulīns vai jau skalpelis?
- bet varbūt vienkārši pierīties, jo tāpat neviens tevi nemīl?

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs, internetā - www.bilesuparadize.lv, kā arī "Ziemeļblāzmas" informācijas centrā.
Uz k/p "Ziemeļblāzma" ērti nokļūt ar sabiedrisko transportu, braucot ar 2., 24. un 29. maršruta autobusu (līdz pieturai MARTAS RINKAS IELA). Variet izvēlēties braukt ar maršruta taksometru vai vilcienu (stacija ZIEMEĻBLĀZMA).

Baudām pavasara ieskaņas un tiekamies 5. martā plkst. 19.00 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma"!