Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātrī atcelta izrāde “Kazanova”

Redakcija
Redakcija

Radošās komandas dalībnieka veselības problēmu dēļ Latvijas Leļļu teātris atsauc 26. maijā paredzētā iestudējuma “Kazanova” pirmizrādi un pārējās sezonas noslēgumā paredzētās šī iestudējuma izrādes – 28. maijā, 7. un 8. jūnijā.

Biļetes, kas iegādātas uz šīm izrādēm, iespējams atgriezt jebkurā Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietā, savukārt par internetā iegādātajām biļetēm nauda tiks automātiski atgriezta bankas kontā, no kura veikts maksājums.

Teātra galvenais režisors Ģirts Šolis, komentējot situāciju, saka: “Teātris ir dzīvu cilvēku māksla, un no šādām situācijām neviens nav pasargāts. Ir, protams, nepatīkami, jo ar “Kazanovas” iestudējumu bijām plānojuši atklāt pieaugušo izrāžu ciklu Leļļu teātrī. Taču veselība ir pirmajā vietā. Runājot par repertuāra veidošanu pieaugušajiem, jau septembrī teātrī ieradīsies nīderlandiešu režisors DudaPaiva, lai sāktu darbu pie Raiņa lugas “Zelta zirgs”, kas būs latviešu skatītājam gana neparasta teātra pieredze. Varbūt nedaudz vēlāk realizēti, bet mūsu mērķi nekur nav pazuduši.”

Neskaidrību gadījumā teātris aicina sazināties ar administrāciju: 67285418 vai info@lelluteatris.lv.