Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātrī top pavisam neparasts iestudējums par septiņiem kazlēniem

Redakcija
Redakcija

Latvijas Leļļu teātrī šobrīd top pirmais sezonas jauniestudējums krievu trupā – pavisam neparasta versija par pazīstamo pasaku „Kaza un septiņi kazlēni”. Pirmizrāde gaidāma 26. septembrī plkst. 15:00.

Kādā parastā, parastā pilsētā, kādā parastā, parastā dzīvoklī dzīvo mīļa vecmāmiņa. Viņa prot adīt brīnišķīgas lietas un jauki stāstīt pasakas. Viņas vismīļākā pasaka ir par Kazu un septiņiem Kazlēniem. Žēl tik, ka mazbērni izauguši un reti viņu apciemo. Tāpēc vecmāmiņa ada un savas pasakas stāsta tiem, kas nekad neizaug lieli,- tiem, kas iemitinājušies vecmāmiņas dzīvoklī un kuriem ļoti patīk pasakas.

Par to, kam tad īsti vecmāmiņa stāsta savas pasakas, varēs pārliecināties ikviens, kas nāks un noskatīsies izrādi, kuru ar aktieriem Liliju Sūnu, Jūliju Meščerjakovu, Olgu Larinu, Elīnu Feofanovu, Juriju Luniku un Vladimiru Svobodu iestudē režisors Valdis Pavlovskis. Izrādes vizuālo veidolu un lelles, kas būs mīlīgas kā vecmāmiņas adīti cimdi, radījusi māksliniece Anita Znutiņa – Šēve. Iestudējuma mūzikas autors - Kristaps Krievkalns.

Latvijas Leļļu teātrī Valdis Pavlovskis kopumā iestudējis jau vairāk nekā 30 izrādes, kā arī ir daudzu dramatizējumu autors. Šobrīd teātra aktīvajā repertuārā skatāmas četras Pavlovska iestudētās izrādes – „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, „Skroderdienas Silmačos”, „Ronja – laupītāja meita” un „Pepija Garzeķe”.

Biļetes uz šo un citām septembra un oktobra Leļļu teātra izrādēm iegādājamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē. Vairāk informācijas www.lelluteatris.lv.