Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Leļļu teātrī pirms izrādēm uzstāsies iluzionists

Redakcija
Redakcija

Lai sagādātu patīkamu pārsteigumu saviem skatītājiem valsts svētkos, no 18. novembra līdz 4. decembrim pus stundu pirms izrāžu sākuma Latvijas Leļļu teātra mazos skatītājus gaidīs burvju mākslinieka triki. 3 nedēļas nogales iluzionists Edžus uzburs brīnumu pilnu pirmsizrādes gaisotni, vienlaikus mudinot skatītājus teātrī ierasties laikus, lai nepalaistu garām nevienu piedzīvojuma mirkli.

Savukārt, sākot ar 16. decembri līdz mēneša beigām, teātrī viesosies Ziemassvētku vecītis, kurš pirms Lielās zāles izrādēm un to starpbrīžos uzklausīs bērnu priekšnesumus un iepriecinās mazos ar kādu saldumu. Decembrī, kā ierasts, Leļļu teātris piedāvā īpašu Ziemassvētku repertuāru – Ziemas pasakas, kas sasilda sirdi. Svētku noskaņu palīdzēs radīt izrādes “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki” (pirmā un otrā daļa), “Sniega karaliene”, “Ziemas pasaka”, “Sniegbaltītes skola”, “Ezītis un egle”, “Meitene ar sērkociņiem”, “Sarkanie zābaciņi”, kā arī citi iestudējumi.

Gada nogalē teātrī paredzētas arī 4 pirmizrādes. Latviešu trupas izpildījumā 27. novembrī pie skatītājiem nonāks “Gulivera ceļojumi” Edgara Niklasona režijā un Edgara Kaufelda veidotie “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki 2”. Krievu trupa tikmēr publikai piedāvās muzikālo leļļu pasaku “Pelnrušķīte” un slavenā rakstnieka Sergeja Kozlova darbu “Ezītis un egle” – abas Māra Koristina režijā.

Vairāk informācijas Latvijas Leļļu teātris Biļetes nopērkamas teātra kasē, internetā un visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās.