Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Latvijas Leļļu teātrī pēdējo reizi izrāde “Alise Brīnumzemē”

Redakcija
Redakcija

17. martā plkst. 18.30 Latvijas Leļļu teātrī pēdējo reizi tiks spēlēta izrāde “Alise Brīnumzemē”. Biļetes uz šo noslēguma izrādi iespējams iegādāties par īpašu cenu – 8.00 eur. Kā īpašs pārsteigums skatītājiem pirms izrādes paredzēta arī bērnu žurnāla “Pūcīte” radošā darbnīca, tādēļ skatītāji aicināti teātrī ierasties pus stundu pirms izrādes sākuma.

Slaveno Lūisa Kerola darbu Leļļu teātrī 2015. gadā iestudēja jaunais režisors Edgars Kaufelds, strādājot radošā komandā ar scenogrāfi Lieni Pavlovsku, mākslinieci Rūtu Briedi un komponistu Jēkabu Nīmani.
Alise nokļūst Brīnumzemē. Šeit viņa sastopas ar visdažādākajiem brīnumiem, trikiem, maģiskām parādībām un visai dulliem, Brīnumzemes pasaulē mītošiem personāžiem. Alise tiek ierauta neizskaidrojumu notikumu virpulī, bet skatītājiem atliek vien padomāt par to, vai brīnumi tiešām notiek vien pasakās, vai ik uz soļa, un atliek tos tikai pamanīt.

Citkārt sevī noslēgtais, klusais un korektais profesors Lūiss Kerols, ar mazo meiteni Alisi braucot laivā pa Temzu, bijis ļoti labā garastāvoklī – smējies, jokojis, aizrautīgi stāstījis pasaku par Alises piedzīvojumiem Brīnumzemē, pats iedvesmodamies no savas izdomas. Tādējādi radies stāsts par to, cik reizēm nesaprotama un vienlaicīgi arī aizraujoša un smieklīga ir mūsu pasaule, raugoties tajā ar bērna acīm.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un teātra kasē.

Vairāk – Latvijas Leļļu teātris