Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


Video: Emīls un Berlīnes zēni Leļļu teātrī

Redakcija
Redakcija
Ēriha Kestnera "Emīls un Berlīnes zēni" ir brīnišķīga iespēja atgriezties pasaulē, kurā joprojām viss ir iespējams. Pasaulē, kurā pieaugušajiem nemaz nav droši uzticēt visus noslēpumus. Pasaulē, kurā nepazīst nekādus "stāvokļus sabiedrībā"un citas pieaugušo muļķības. Pasaulē, kurā valda citi, nerakstīti likumi. Likumi, kuru pamatā ir īsta draudzība, godīgums, uzticēšanās un drosme, bet nav vietas ļaunprātīgai viltībai, nodevībai, vājumam un ļaunumam.

Izrādes radošā komanda radījusi mūsdienīgu, muzikālu izrādi dzīvā komiksa stilā, kurā gan maziem, gan lieliem skatītājiem būs iespēja dzīvot līdzi slavenā zēna Emīla Tišbeina dēkām lielpilsētā. Cenšoties atgūt nozagto naudu, mazais ceļotājs Berlīnē iepazīstas ar Gustavu un viņa draugiem. Kā tieši viņi satikās un kas notika ar svešo vīru katliņcepurē - visai neierastā manierē varēsiet uzzināt jaunajā izrādē.

Tuvākās izrādes 7.novembrī un 7.decembrī. Biļetes nopērkamas Leļļu teātra un Biļešu paradīzes kasēs
Vērtējums: +1