Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:154, Did:0, useCase: 3


4. oktobrī Leļļu teātrī – savas „Leļļu vēlēšanas”

Redakcija
Redakcija

1944. gada 4. oktobrī tika dibināts Latvijas Leļļu teātris. Savukārt šī gada 4. oktobrī savu 70-gadu dzimšanas dienu, kas iekrīt dienā, kad tiek vēlēta 12. Saeima, Leļļu teātris aizvadīs rīkojot savas „Leļļu vēlēšanas”.

Visas dienas garumā no pulksten 10:00 līdz 17:00 izrāžu apmeklētājiem un citiem interesentiem Leļļu teātra Lielās zāles foajē būs iespēja nobalsot par savu favorītu – lelli, kurai teātra jubilejas sezonas laikā tiks piešķirts „Goda lelles” tituls.

Katram balsotājam tiks iedots balsošanas žetons, ar kura palīdzību varēs balsot par vienu no pieciem “Leļļu vēlēšanu” kandidātiem. Leļļu vēlēšanās balotēsies Sniegbaltīte, Slavenais pīlēns Tims, Pifs, Karlsons un Vilks. Balsu skaitīšana un rezultātu paziņošana tiks atspoguļota video, kas būs izvietots teātra mājas lapā Sākums » Latvijas Leļļu teātris, kā arī sociālajos tīklos.

Šī sezona ir Latvijas Leļļu teātra 70. jubilejas sezona. Latvijas Leļļu teātris veicina izglītotas un radošas sabiedrības veidošanos, kā arī nodrošina leļļu mākslas tradīciju saglabāšanu un nozares tālāku profesionālo attīstību.