Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:336, Did:0, useCase: 3


Operetes festivāls skatītājus priecēs 2017. gadā (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

Operetes festivāls skatītājus priecēs 2017. gadā (+VIDEO)
Publicitātes foto

Ikšķiles brīvdabas estrādes renovācijas darbu dēļ šogad plānotais Operetes festivāls tiek pārcelts uz 2017.gada 15.jūliju, kad visi operetes mīļotāji tiks laipni gaidīti atjaunotajā un labiekārtotajā estrādē.

Ikšķilē pēc sagatavošanās perioda, kura laikā sakārtota nepieciešamā dokumentācija, sākušies vērienīgi būvdarbi, tostarp Ikšķiles brīvdabas estrādes sakārtošana. Līdz ar to plānoto pasākumu norise tiek pārcelta uz citu vietu pilsētā vai arī tie atlikti uz nākamo gadu. „Sagaidot Ikšķiles estrādes 35 gadu jubileju, sākta tās renovācijas pirmā kārta, kuras laikā jāuzstāda jauni, ērti skatītāju soli, ejas jāizklāj ar bruģi un jāizbūvē apgaismojums. Šajos darbos plānots ieguldīt vairāk kā 200 tūkstošus eiro,” norāda Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš.

"Priecājos par Ikšķiles novada domes vērienīgo pieeju infrastruktūras sakārtošanā. Kaut arī šogad iecerētais krāšņais Operetes festivāls jāpārceļ uz nākošo gadu, operetes cienītājiem nākamvasar noteikti sagādāsim jaunus muzikālus pārsteigumus jau labiekārtotā estrādē. Tostarp, ļoti ceru, ka izdosies uz festivālu atvest arī kādu ārzemju operešu zvaigzni," norāda Agija Ozoliņa-Kozlovska, Latvijas Operetes fonda valdes priekšsēdētāja un piebilst: "Aicinu sekot līdzi informācijai un apmeklēt gaidāmās operešu izrādes rudenī!"

Šobrīd jau www.bilesuparadize.lv ir nopērkamas biļetes uz operešu izrādēm oktobrī, novembrī un decembrī Rīgā un Latvijas pilsētās. Skatītājus gaida tikšanās ar iemīļotiem solistiem Sonoru Vaici, Antu Jankovsku (Itālija), Ilonu Bageli, Nauri Indzeri, Nauri Puntuli, Marlēnu Keini, Emīlu Kivlenieku un citiem Paula Abrahama operetē Balle Savojā un Franča Lehāra operetē Jautrā atraitne.

Pirmā Operetes festivāla videoapskats, 2015. gads, Ikšķile. (avots: EpadomiTV arhīvs):

Jautrā atraitne (avots: EpadomiTV arhīvs):

Balle Savojā (avots: EpadomiTV arhīvs):

Vairāk: www.operetesfonds.lv, facebook.com/LatvijasOperetesFonds, draugiem.lv/latvijasoperetesfonds.

Atlaides kolektīviem, daudzbērnu ģimenēm uzrādot "3+ģimenes karti", bērniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem. Papildus informācija par biļešu rezervāciju pa Latvijas Operetes fonda informācijas tālruni 25123145.