Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:336, Did:0, useCase: 3


Vēl tikai šodien! Piedalies konkursā un laimē ielūgumus uz Operetes pavasara svinībām

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv konkursā sadarbībā ar Latvijas Operetes fondu un laimē divus ielūgumus uz izrādi "Operetes pavasaris", kas notiks 2015. gada 9. maijā Kultūras pilī "Ziemeļblāzma".

Programmā "Operetes pavasaris" klausītājus priecēs Trīs Latvijas tenori, Artis Gāga un Marlēna Keine, kas ar operetes koncertprogrammu 2014.gada nogalē jau iemantoja ārkārtīgi plašu skatītāju interesi un sajūsmu. Tāpēc kā veltījums Eiropai un pavasarim šī programma skanēs ar jauniem akcentiem – ar speciāli šim koncertam veidotām populāras spāņu mūzikas aranžijām.

Koncerts veltīts pavasarim un Eiropas dienai. Programmā skanēs populāra klasika, dažādu tautu operešu mūzika dažādās Eiropas tautu valodās. Dzirdēsim, kāda ir spāņu operete jeb zarzuela spāņu valodā, Grāfa Danilo āriju no F. Lehāra operetes Jautrā atraitne, citas populāras spāņu melodijas un hitus.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv ( draugiem.lv/kulturasvestis) , epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) un Latvijas Operetes fonda (draugiem.lv/operetesfonds ) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 29. aprīļa plkst. 23.59.
30. aprīļa rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divus ielūgumus uz izrādi "Operetes pavasaris", kas notiks 2015. gada 9. maijā Kultūras pilī "Ziemeļblāzma".


Konkurss tapis sadarbībā ar "Latvijas Operetes fondu". (www.operetesfonds.lv)

Vairāk par izrādi: kulturasvestis/izrade