Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:360, Did:0, useCase: 3


Kraukšķītis ir klāt!

Redakcija
Redakcija

Kraukšķītis ir klāt!
Foto: Raimonds Birkenfelds

Ar krāšņo muzikālās Ziemassvētku pasakas “Kraukšķītis” pirmizrādi koncertzālē “Rīga”, Latvijas Jaunatnes teātris ieskandina svētku laiku un aicina ciemos savus mazos skatītājus!

Marats Samauskis, bet jaunā iestudējuma režisors – Ivars Lūsis. Lomās darbojas Miks Galvanovskis, Pēteris Šogolovs, Zigurds Neimanis, Dace Makovska, Raimonda Vazdika, Sandis Bergholds, Madara Celma un Latvijas Jaunatnes teātra Bērnu un jauniešu studijas audzēkņi.

“Šī ir ļoti krāsaina un muzikāla izrāde, kurā uz skatuves redzam ap 40 aktieru un dziedātāju. Īpašu atzinību pirmizrādes skatītāji veltīja oriģinālajiem un krāšņajiem kostīmu mākslinieces Jūlijas Ļahas veidotajiem tērpiem”, teic iestudējuma producents Juris Millers.


Izrādes laikā skatītāji dodas aizraujošā ceļojumā kopā ar Kraukšķīti cauri pasaku mežam, satiekot Lācenīti Ķepiņu, vāveres, lapsenus, rūķus, Pīli Pēkšķi, suni Vavi un citus Pasaku meža iemītniekus. Šogad skatītājiem būs iespēja šo izrādi noskatīties vēl tikai divas reizes – 15. un 25. decembrī, koncertzālē “Rīga”. Biļetes uz to meklējamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs.