Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Daugavpils teātrī top izrāde par Daugavpili

Redakcija
Redakcija

Daugavpils teātrī top izrāde par Daugavpili
Foto: Džeina Saulīte

Daugavpils teātrī top izrāde „Mana pils - Daugavpils” (rež. J. Jonelis), kurā humoristiskā un dažbrīd nopietnā skatuves valodā tiks atspoguļota mūsu pilsētas dzīve. Izrādes pirmizrāde gaidāma 18. martā.

Šoreiz uz Daugavpils teātra skatuves skatītājus sagaidīs jaunas un neredzētas sejas - Saules skolas izglītības programmas „Teātra māksla” audzēkņi jeb topošie teātra aktieri. Jaunie mākslinieki veica rūpīgus novērojumus, pētot pilsētas ikdienas dzīvi. Un šie novērojumi kļuvuši par pamatu izrādes „Mana pils - Daugavpils” veidošanā.

Jautrā un emocionālā stāstā vīsies raksturi, situācijas, notikumi mūsu pilsētā. Atklāsies Daugavpils aizkulises un ieraudzīsim to, kam ikdienā paskrienam garām. Būs iespēja baudīt pašu iedzīvotāju radītus daiļdarbus, atpazīt spēcīgas personības un skatīt pilsētas vidi dažādos rakursos.

Lai tas izdotos, izrādes veidotāji aicina visus daugavpiliešus dalīties ar saviem stāstiem - ar ko jūs lepojaties mūsu pilsētā, kas jūs iedvesmo vai rada pārdomas. Tie var būt stāsti, dzejoļi par pilsētu, personības, notikumi, foto, video, audio - viss, ko vēlaties!

Savus stāstus varat sūtīt uz e-pastu jurisjonelis@gmail.com vai dalīties ar tiem sociāla tīkla facebook.com grupā ar nosaukumu „Izrādes Mana pils – Daugavpils radīšanai”. Iespējams, tieši jūsu stāsti tiks atspoguļoti izrādē!

Pirmizrāde – 18. martā plkst. 18.30
Tuvākā izrāde – 3. aprīlī plkst. 18.00

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv.