Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Dailes teātra Zinību stundā – mākslinieks Kristians Brekte

Redakcija
Redakcija

Turpinot Dailes teātra ciklu “Zinību stundas. Pieredze un pārdomas lekcijas formā”, 5.februārī būs tikšanās ar mākslinieku Kristianu Brekti “Mākslinieka, scenogrāfa pieredze un pārdomas”.

Mākslinieks Kristians Brekte Zinību stundā atklās savu pieredzi un pārdomas, veidojot scenogrāfiju izrādēm dažādos teātros un sadarbojoties ar atšķirīgiem režisoriem. Klātesošajiem būs iespēja uzzināt Kristiana Brektes pārdomas par kopīgo un atšķirīgo, strādājot pie savām izstādēm un iekārtojot citu mākslinieku izstādes. Mākslinieks vairāk pakavēsies pie pēdējo gadu izstādēm un jaunākajiem darbiem teātrī, stāstīto ilustrējot arī ar vizuālajiem materiāliem.

Tikšanās ar mākslinieku Kristianu Brekti notiks pirmdien, 5.februārī, plkst.18.30 Dailes teātra Kamerzālē. Bezmaksas ielūgumus uz to varēs saņemt no 29.janvāra plkst.10.00 visās “Biļešu Paradīzes” kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Lekcijas aptuvenais ilgums būs 1,5h.

Dailes teātra Zinību stundas tiek īstenotas sadarbībā ar Teātra attīstības apvienību "Daile", un bezmaksas ieeju tajās nodrošina AS „Olainfarm” finansiālais atbalsts. Dailes teātra radošo projektu vadītāja ir Indra Vilipsone.