Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Vijai Artmanei – 90. Dailes teātris aicina uz pasākumu “Karaliene. Kalpone. Vija Artmane”

Redakcija
Redakcija

Šodien, 21. augustā, Latvijas teātra un kino aktrisei Vijai Artmanei apritētu 90 gadi. Godinot mākslinieci un atceroties viņas krāšņi piepildītos skatuves gadus, Dailes teātris aicina uz pasākumu “Karaliene. Kalpone. Vija Artmane” 1. oktobrī plkst. 19.00 Mazajā zālē. Leģenda latviešu teātra vēsturē. Karaliene savā vienīgajā – Dailes teātrī. Vijas Artmanes teātra mūžs ir vesels laikmets, kas pārpilns ar spožām lomām, skatītāju nostāstiem un mīlestību, mākslas slāpēm un sāpēm. Neaptverams un neizstāstāms laiks, kuram var vienīgi pieskarties.

Šajā vakarā Vija Artmane atdzims laikabiedru atmiņās, savās lomās un izrāžu dziesmās. Lai mēs varētu pieskarties leģendai.

Pasākumā ar atmiņu stāstiem dalīsies un muzikālus priekšnesumus sniegs Dailes teātra aktieri Indra Briķe, Vita Vārpiņa, Rēzija Kalniņa, Artis Robežnieks, Ērika Eglija, Gints Grāvelis, Ieva Segliņa, Gints Andžāns u.c. Pasākuma režisors būs Gundars Silakaktiņš, bet muzikālais konsultants – Juris Vaivods.

Ieejas biļešu cena – EUR 5.00 un 7.00. Tās pieejamas visās “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā Bilesuparadize.lv