Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē divus ielūgumus uz izrādi "Pīters Pens" Dailes teātrī (+video)

Redakcija
Redakcija

Piedalies konkursā un laimē divus ielūgumus uz izrādi "Pīters Pens" Dailes teātrī (+video)
Foto: Gunārs Janaitis

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar Dailes teātri, un laimē 2 ielūgumus uz režisores Lauras Grozas-Ķiberes iestudēto izrādi „Pīters Pens” 1. septembrī plkst. 18.00 Dailes teātrī.

1. un 2. septembrī plkst.16.00 sāksies tradicionālais skolas sākuma pasākums, kas Dailes teātrī notiks jau sesto reizi un kam šoreiz dots nosaukums „Nosvini skolas sākumu Dailes teātrī kopā ar Pīteru Penu!”.

Piedalies konkursā un saņem divus ielūgumus uz izrādi "Pīters Pens" un iepriecini savu bērnu Zinību dienā - tieši 1. septembrī!

Draiskulīgais zēns Pīters Pens, kurš negrib izaugt liels, toties māk lidot, ne no kā nebaidās. Naktīs viņš apciemo Dārlingu ģimenes bērnus, lai klausītos Vendijas māmiņas vakara pasakas. Arī Vendija zina daudzas pasakas, tāpēc Pīters grib, lai viņa dodas tam līdzi uz Nekurnekadzemi un kļūst par māmiņu visiem pazaudētajiem puikām. Un tad tik sākas piedzīvojumi! Nekurnekadzeme ir brīnumu un pasakainu radījumu pilna – te ir laumiņas gaisā un nāriņas lagūnā, indiāņi un mežonīgie zvēri. Brīnumiem Nekurnekadzemē nav ne gala, ne malas. Bet te draud arī briesmas un ir jāizcīna īstas kaujas ar briesmīgajiem pirātiem un viņu šausminošo vadoni kapteini Āķi. Visi bērni izaug lieli un vairs nemāk lidot, izņemot Pīteru Penu. Un tā būs vienmēr.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (draugiem.lv/kulturasvestis), epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi) un Dailes teātra (draugiem.lv/www.dailesteatris.lv) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 27. augusta plkst. 23.59.
28. augusta rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs divus ielūgumus uz ežisores Lauras Grozas-Ķiberes iestudēto izrādi „Pīters Pens” 1. septembrī plkst. 18.00 Dailes teātrī.


Vairāk par pasākumu un izrādi lasi ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar Dailes teātri.

Izrādes PĪTERS PENS fragmenti no Epadomi TV arhīviem