Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Video: Intars Busulis Puškina lomā. Dailes teātrī top mūzikls "Oņegins"

Redakcija
Redakcija
22. februārī pirmizrādi piedzīvos viens no šīs sezonas grandiozākajiem iestudējumiem Dailes teātrī- mūzikls "Oņegins". Kārļa Lāča mūzika, Jāņa Elsberga dzeja. Arturs Skrastiņš Oņegina lomā, Ilze Ķuzule-Skrastiņa - Olgas lomā. Krievu klasika režisora Dž.Dž.Džilindžera versijā- uz skatuves arī pats Aleksandrs Puškins ( Intars Busulis) un izcils Dailes teātra aktieru ansamblis.

Savu dzejā sarakstīto romānu pats autors Aleksandrs Puškins nosauca par varoņdarbu. To ir radījuši prāta novērojumi un sirds skumjas. Ciniska dendija aukstais prāts un jaunas meitenes mīlu alkstošā sirds savij mīlas intrigu, kas dzīvo cauri laikiem. Puškina varoņi steidzas dzīvot un steidzas just. Bet pāri visam jūtama dramatiska likteņa elpa, kas čukst, ka var jau būt par vēlu...Un ko šajā stāstā darīt dzejniekam, ja viņa radītie varoņi vairs nepakļaujas ģēnija spalvai un sāk dzīvot paši savu dzīvi?

Tuvākās izrādes 22., 23., 24. februārī. Biļetes nopērkamas Dailes teātra un Biļešu paradīzes kasēs

Video, kā top izrāde

Vērtējums:

Top mūzikls "Oņegins" from Dailes teatris on Vimeo.