Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:148, Did:0, useCase: 3


Dailes teātris izsludina video stāstu konkursu “Mans Dailes teātris”

Redakcija
Redakcija

Dailes teātris izsludina video stāstu konkursu “Mans Dailes teātris”, kura mērķis ir veicināt interesi par teātri, iesaistot dažādu paaudžu skatītājus, un atlasīt divas komandas, kuras piedalīsies Dailes teātra sezonas noslēguma pasākumā, lai atraktīvā konkursā cīnītos par “Dailes teātra Goda ģimenes” statusu.

Par konkursa dalībniekiem aicināti kļūt Dailes teātra skatītāji ar ģimenēm, kuriem pēc brīvas izvēles jāizveido video par tēmu “Mans Dailes teātris”. Konkursa dalībnieku vecumam nav ierobežojuma, bet vēlams, lai tiktu pārstāvētas trīs paaudzes. Darba izpildīšanas tehnika ir elektroniski atsūtīts video fails, filmēts horizontālā novietojumā. Var filmēt ar telefonu, fotoaparātu, video kameru vai citu pieejamu video aparatūru. Darbu iesniegšanas termiņš ir 1.jūnijs.

No visiem iesūtītajiem video tiks atlasīti divi, kuru ģimenes tiks uzaicinātas uz Dailes teātra sezonas noslēguma pasākumu 11.jūnijā un koncertu “Spanovska ballīte – 2.sērija”, pēc kura notiks spēle, kurā sacentīsies abas komandas, lai cīnītos par “Dailes teātra Goda ģimenes” statusu.

Video stāstu konkurss „Mans Dailes teātris” NOLIKUMS:

1. Konkursa organizētājs:
1.1. VSIA Dailes teātris

2. Konkursa nosaukums:
2.1. „Mans Dailes teātris”

3. Konkursa mērķis:
3.1. Veicināt interesi par teātri, iesaistot dažādu paaudžu skatītājus.
3.2. Atlasīt divas komandas, kuras piedalīsies Dailes teātra sezonas noslēguma pasākumā, lai atraktīvā konkursā cīnītos par “Dailes teātra Goda ģimenes” statusu.

4. Konkursa dalībnieki: Dailes teātra skatītāji ar ģimenēm.

5.Konkursa noteikumi:
5.1. Lai piedalītos konkursā, pēc brīvas izvēles jāizveido video par tēmu “Mans Dailes teātris”, video garums - līdz 1min. 30 sek.
5.2. Katra ģimene var iesniegt vienu video.
5.3. Darba izpildīšanas tehnika - elektroniski atsūtīts video fails, filmēts horizontālā novietojumā. Var filmēt ar telefonu, fotoaparātu, video kameru vai citu pieejamu video aparatūru.
5.4. Konkursa dalībnieku vecumam nav ierobežojuma, bet vēlams, lai tiktu pārstāvētas 3 paaudzes.
5.5. Video filmēšanā var piedalīties neierobežots ģimenes locekļu skaits.
5.6. Iesūtītajam video obligāti jāpievieno kontaktpersonas vārds, uzvārds, īss apraksts par ģimeni, adrese un kontakta tālrunis.
5.7. Vērtēti tiks tikai tie darbi, kas atbilst visiem nolikuma 5.punkta noteikumiem.

6. Darbu vērtēšana:
6.1. Darbus vērtēs īpaši izveidota žūrijas komisija. Definēti trīs galvenie vērtēšanas kritēriji žūrijas darbam:
6.1.1. Darba atbilstība tēmai un stāsts.
6.1.2. Darba radošais risinājums.
6.1.3. Komandas saliedētība, atraktivitāte.

7. Darbu vērtēšanas komisija:
7.1. Konkursa darbu izvērtēšanai sastādīta žūrijas komisija 5 cilvēku sastāvā:
7.1.1. Dailes teātra sezonas noslēguma pasākuma radošā komanda – 3 pārstāvji;
7.1.2. Dailes teātra valde – 1 pārstāvis;
7.1.3. Dailes teātra Mārketinga un reklāmas daļa - 1 pārstāvis.

8. Darbu iesniegšana:
8.1. Darbu iesniegšanas laiks – no š.g. 9.maija līdz š.g. 1.jūnijam.
8.2. Darbu iesniegšanas vieta – Dailes teātris (Dienesta ieeja no Bruņinieku ielas puses);
8.3. Sūtot uz e-pastu pasakumi@dailesteatris.lv (tai skaitā izmantojot vietnes failiem.lv un wetranfer.com).

9. Apbalvošana:
9.1. No visiem iesūtītajiem video tiks atlasīti 2 video, kuru ģimenes (3 pārstāvju sastāvā - vēlams, lai tiku pārstāvētas 3 paaudzes!) tiks uzaicinātas uz Dailes teātra sezonas noslēguma pasākumu 11. jūnijā, t.sk. koncertu “Spanovska ballīte”, pēc kura notiks spēle, kurā sacentīsies abas komandas, lai cīnītos par “Dailes teātra Goda ģimenes” statusu.
9.2. Ģimenei, kura iegūs “Dailes teātra Goda ģimenes” statusu, balvā būs 100 eiro dāvanu karte Dailes teātra biļešu iegādei, otra komanda saņems veicināšanas balvas.
9.3. Ar 2 izvēlētajām ģimenēm Dailes teātris sazināsies personīgi.
9.4. Konkursa rezultāti tiks publicēti Dailes teātra mājas lapā Dailes teātris 6.jūnijā.
9.5. Visi konkursam iesniegtie darbi var tikt izmantoti gan Dailes teātra sezonas noslēguma pasākuma ietvaros, gan Dailes teātra sociālajos tīklos.

Papildus informācija par konkursu: Konkursa nolikums publicēts Dailes teātra mājas lapā (www.dailesteatris.lv). Vienlaikus informāciju par konkursu sniedz Dailes teātra Reklāmas un iespieddarbu vadītāja Elīna Grāve: elina@dailesteatris.lv (kontakta tālrunis 26877874).