Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Video: SEX GURU ar Valdi Melderi - jubilejas izrāde

Domino teātra izrāde “SEX GURU ar Valdi Melderi” svin 3 gadu jubileju! Ja vēl neesi redzējis šo pikanto un ļoti smieklīgo komēdijšovu – tiekamies 5. februārī Kongresu namā. Šova pirmizrāde notika precīzi pirms trim gadiem – 2014. gada 5. februārī. Pa šo laiku izrāde tika spēlēta vairāk nekā 40 reizes. Publikas interese par to nemazinās un šovs katru reizi joprojām norisinās skatītāju pārpilnajās zālēs.

Izrādē „SEX GURU” šarmantais un talantīgais Valdis Melderis ar veselīga humora devu, taču visai pikanti un atklāti runā ar mums par seksu! Cik bieži jānodarbojas ar seksu? Ko patiesībā vēlas sievietes un vīrieši? Šovs „SEX GURU” daudziem palīdzēs izdzirdēt atbildes uz jautājumiem, kurus viņi nav uzdrošinājušies uzdot iepriekš, bet kas vienmēr viņus interesējuši, uzkarsējot asinis un kairinot iztēli.
Valdis Melderis: "Izrādē nav stāsts par to, kā to darīt. Stāsts ir - kā par to runāt. Nav taisnība, ka tie, kas runā, tie nedara. Tiem, kas nerunā, drīz nebūs ar ko darīt!"
Izrāde „SEX GURU” nav ne seksa trenings, ne lekcija. Auditorija netiks nostādīta neveiklā situācijā, un nevienam neuzdos neērtus jautājumus, toties skatītājiem būs lieliska iespēja no sirds izsmieties par to, par ko ikdienā pierasts klusēt. „SEX GURU” ir atklāts un tajā pat laikā intelektuāls šovs.

Šova „SEX GURU” pamatā ir austriešu autora Volfganga Veinbergera luga, un to ar lieliem panākumiem rāda Lielbritānijā, Austrijā, Šveicē, Polijā, Krievijā, Lietuvā un Latvijā.
Šova virsuzdevums ir ne tikai vienkārši uzjautrināt publiku, lai arī tas nav mazsvarīgi, bet gan parādīt, cik liela loma ir komunikācijai partneru starpā. Ļaut noprast, ka par seksu var un arī vajag runāt. Atbrīvot auditoriju tik ļoti, lai, aizejot no izrādes, skatītāji aiznestu sev līdzi to jautro un nepiespiesto sazināšanās brīvību visā, kas saistīts ar seksualitāti.
Vērtējums: