Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


„Samainītie” uz Dramaturgu teātra skatuves

Redakcija
Redakcija

Ceturtdien 20. aprīlī, plkst. 19:30 Dramaturgu teātrī savu pirmizrādi piedzīvos aizvadītajā gadu mijā tapušās dramaturga Hermaņa Paukša jaunākās lugas “Samainītie” iestudējums. Šīs lugas žanrs ir komēdija: diviem bērniem dzemdību namā ir savstarpēji samainīti dokumenti, bet neviens to nav pamanījis. Izauguši abi satiekas, un pamazām noskaidrojas patiesība!

“ Oficiālais viedoklis reizēm var būt stulbs, un dzīvē vēlams lietot pašu acis un smadzenes,” tā par savu jaunāko darbu saka lugas autors un iestudējuma režisors Hermanis Paukšs. Lomās šajā izrādē būs skatāmi Dramaturga teātra aktieri Agnese Ērgle, Anita Matisone, Inese Vāciete, Laura Leingarte, Andrejs Saldavs un Artūrs Zemdega.

Vēl šajā mēnesī Dramaturgu teātra Kamerzālē teātra cienītāji var noskatīties A. Ūdra sociāli politisko komēdiju ar laimīgām beigām “Sveķainie cīsiņi” (26.aprīlī) un Annas Kerijas Studentes Dramatisko komēdiju ar iedvesmojošu noslēgumu „Roku dzelžos uz brīvību” (27.aprīlī)

Dramaturgu teātris atrodas Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Visu izrāžu sākums plkst. 19:30. Biļetes uz šo un citām izrādēm var iegādāties Dramaturgu teātra kasē pirms izrādes vai Ātra un ērta biļešu iegāde internetā - Biļešu... Vairāk informācijas par teātri skatīt šeit: Dramaturgu teātris | Neatkarīgais teātris un...