Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Teātra trupas KVADRIFRONS izrāde – detektīvs bērniem “Perturbons”

Redakcija
Redakcija

Šī gada 26. janvārī pirmizrādi piedzīvos teātra trupas KVADRIFRONS izrāde – detektīvs bērniem “Perturbons”, kuras režisore ir Paula Pļavniece. Izrādes tekstu radījuši trupas KVADRIFRONS pārstāvji Klāvs Mellis un Ance Strazda, bet dziesmu tekstus sarakstījusi dzejniece Inese Zandere. Izrādes gaitā drosmīgā un fenomenāli radošā draugu kompānija KVADRIFRONS kopā ar bērniem centīsies atrast savu pazudušo biedru un novērst Perturbona radītās nejaucības.

Esat pamanījuši, ka sabiedriskais transports vairs neiet pēc grafika? Vairākos dzīvokļos pēkšņi izdziest gaisma, un, kad tā atkal iedegas, virtuves sienas ir biezā slānī klātas ar siekalām! Suņi negrib ēst no savām bļodiņām, bet gan šķīvjiem uz galda! Dažās grāmatās sākuši dzīvot taureņi, un no mūsu sētnieka auss šorīt izkrita kanēļmaizītes izmēra gliemezis. Pie visa vainīgs Perturbona perēkļa pūznis!

Kas ir Perturbons? Tas ir kas vēl noslēpumaināks un biedējošāks par vakcīnām, tārpu vēderā un vidusauss iekaisumu reizē. Perturbons ne tikai rada normālās gaitas traucējumus mūsu pasaulē, rausta internetu un atšālē kolu, bet ir saistīts arī ar KVADRIFRONA stiprākā, priecīgākā un atsperīgākā kolēģa pazušanu, tāpēc KVADRIFRONS aicina sākumskolas vecuma bērnus un viņu vecākus pievienoties kārtības ieviešanas, Perturbona apturēšanas un kolēģa atbrīvošanas misijā. Ir jāapvieno spēki, kamēr Perturbons nav pārņēmis visu pasauli!
Iestudējums sagatavots ar Valsts Kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas ”Latvijas skolas soma” satura radīšana” atbalstu, Latvijas valsts simtgades svinību ietvaros.
Sadarbības partneris: VSIA Rīgas cirks, atbalstītāji: NVO nams un Rīgas 64. vidusskola.

Izrāde sākumskolas vecāku bērniem un viņu vecākiem.

Biļetes pieejamas KVADRIFRONS | kalendārs

Izrādes radošā komanda:
Režija: Paula Pļavniece
Aktieri: Kālvs Mellis, Ance Strazda, Reinis Boter, Āris Matesovičs
Teksts: Klāvs Mellis, Ance Strazda
Teksta redaktore un dzejoļu autore: Inese Zandere
Komponists: Uldis Sniķers
Gaismu mākslinieks: Jānis Sniķers
Scenogrāfija: Austra Hauks
Tērpu māksliniece: Berta Vilipsone
Horeogrāfe: Katrīna Albuže
Producente: Marta Kraujiņa