Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Dramaturgu teātris atceļ savas viesizrādes Īrijā

Redakcija
Redakcija

Dramaturgu teātris paziņo, ka šī gada marta nogalē plānotās viesizrādes Īrijā, kurp teātris bija plānojis doties ar vairākiem iestudējumiem, no teātra neatkarīgu iemeslu dēļ tiek pārceltas uz vēlāku laiku. Jaunais viesizrāžu laiks tiks paziņots atsevišķi.

Dramaturga, režisora un skatuves mākslas pedagoga Hermaņa Paukša jaunākās, aizvadītajā gadu mijā sarakstītās lugas “Samainītie” iestudējumu, kas tapis speciāli šīm viesizrādēm, teātra Kamerzālē Rīgā varēs noskatīties mazliet vēlāk - šī gada aprīlī.

Lugas sižetu veido anekdotisks stāsts, kā diviem bērniem pēc piedzimšanas tiek samainīti dokumenti, zēnu oficiāli pārtaisot par meiteni un meiteni par zēnu. Paaugušies abi nejauši satiekas un iemīlas viens otrā, nenojauzdami, kādi ir viņu īstie dzimumi.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas. Teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitānu ielas). Visas izrādes Kamerzālē sākas plkst. 19:30. Biļetes uz izrādēm var iegādāties Dramaturgu teātra kasē pirms izrādes. Vairāk informācijas par teātri skatīt šeit: Dramaturgu teātris | Neatkarīgais teātris un...