Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Video: Kā tapa "Mežonīgā triloģija"?

Redakcija
Redakcija
Pirms laika Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 Latvijas pirmizrādi piedzīvoja apvienības "Dejas Anatomija" un skatuves mākslas producentu kompānijas "PIGEON-BRIDGE" pirmais kopproducētais darbs "Mežonīgā triloģija".

Izrāde "Mežonīgā triloģija" ir performances žanra izrāde, kur tiek izmantotas dažādas mākslas izteiksmes valodas, lai izzinātu kultūras daudzveidību un pētītu sociālus jautājumus un to nozīmi šodienā. Performance portretē Norvēģijas, Dānijas un Latvijas kopienas pierobežu teritorijās, kur par galvenajiem jautājumiem ir izvirzīti vietējo iedzīvotāju vērtības un vietas kā identitātes veidotājas. Tās pamatā ir dokumentēti iedzīvotāju stāsti un ikdienas dzīves epizodes, ko papildina radošās komandas gūtie iespaidi un vērojumi.

Latvijas kultūras un mākslas portāla "KultūrasVēstis.lv" galvenā redaktore Ginta Augule dalījās sarunā ar izrādes radošās komandas pārstāvēm - Elīnu Gaitjukeviču (izrādes ideja, horeogrāfija, izpildījums) un Agnesi Bordjukovu (izrādes ideja, horeogrāfija, izpildījums). Paldies kafejnīcas Junge (Blaumaņa 17) personālam par atsaucību un viesmīlību!

Tuvākie izrāžu norises laiki: 9. un 10. martā plkst. 19.00 Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 (Ūdens ielā 6, Pārdaugavā). Biļetes var iegādāties: Biļešu Paradīzes kasēs un Biļešu Paradīze
Vērtējums: +2