Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:152, Did:0, useCase: 3


Izsludina konkursu atbalsta finansējuma piešķiršanai Rīgas amatiermākslas kolektīvu vadītājiem un speciālistiem

Redakcija
Redakcija

Izsludina konkursu atbalsta finansējuma piešķiršanai Rīgas amatiermākslas kolektīvu vadītājiem un speciālistiem
Foto: Kultūra - Riga.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina budžeta programmas “Atlīdzība amtiermākslas kolektīvu vadītājiem un speciālistiem” atbalsta finansējuma piešķiršanas konkursu, lai no 2019. gada 1. janvāra līdz 2023. gada 31. decembrim finansiāli atbalstīt kolektīvus, kuru dibinātājs ir reģistrēts un darbojas Rīgas pilsētas pašvaldības teritorijā, un kuri piedalās Dziesmu un deju svētku procesa nodrošināšanā, atbilstoši Dziesmu un deju svētku likumam.

Konkursu organizē, lai nodrošinātu Dziesmu un deju svētku procesa nepārtrauktību, kolektīvu daudzveidību kultūras dzīves norisēs, īstenotu kvalitatīvu nemateriālā kultūras mantojuma saglabāšanu un pieejamību plašai sabiedrībai, kā arī, lai veicinātu Rīgas iedzīvotāju radošo potenciālu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanas iespēju.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē Kultūra sadaļā “Finansēšanas konkursi”.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2019. gada 18. janvāra plkst. 16.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5. Tālrunis uzziņām: 67043666.