Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Dailes teātra Zinību stundā – fotogrāfs Jānis Deinats sarunā “Fotogrāfija. Teātris”

Redakcija
Redakcija

Turpinot Dailes teātra ciklu “Zinību stundas. Pieredze un pārdomas”, 4.decembrī notiks tikšanās ar fotogrāfu Jāni Deinatu “Fotogrāfija. Teātris”.

Skatītāji no teātra gaida emocionālo baudījumu. Arī fotogrāfijas būtība ir radīt emocijas. Efekts ir viens, bet paņēmieni, kā to panākt, atšķiras. Fotogrāfija emociju var radīt pat 20 gadus pēc notikušās izrādes, bet teātris – konkrētajā brīdī. Bet gan labam foto, gan labai izrādei būtu jāsniedz emocionāls iespaids. Par to ar fotogrāfu Jāni Deinatu sarunāsies Liene Jakovļeva.

Zinību stunda “Fotogrāfija. Teātris” notiks pirmdien, 4.decembrī, plkst.18.30 Dailes teātra Kamerzālē. Bezmaksas ielūgumus uz to varēs saņemt no 27.novembra plkst.10.00 visās “Biļešu Paradīzes” kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Tikšanās aptuvenais ilgums būs 1,5h.

Dailes teātra Zinību stundas tiek īstenotas sadarbībā ar Teātra attīstības apvienību "Daile", un bezmaksas ieeju tajās nodrošina AS „Olainfarm” finansiālais atbalsts. Dailes teātra radošo projektu vadītāja ir Indra Vilipsone.