Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Turpinās Dramaturgu teātra viesizrādes novados

Redakcija
Redakcija

Pēc oktobra sākumā aizvadītajām viesizrādēm Malienas un Gaujienas tautas namos un mēneša vidū notikušās ciemošanās Laucienes kultūras namā, arī šīs nedēļas nogalē Dramaturgu teātris dosies divos izbraukumos – uz Bērvircavu un Liepupi, lai priecētu tos teātra cienītājus, kuri vēlētos, bet nevar apmeklēt izrādes Rīgā vai citās lielajās pilsētās tik bieži kā gribētos.

Sestdien, 21. oktobrī, plkst. 15:00 ar Hermaņa Paukša jaunāko iestudējumu, šī gada pavasarī pirmizrādi piedzīvojušo komēdiju “Samainītie”, skatītāji varēs iepazīties Bērvircavā.

Neticami neiespējamās komēdijas par īstu mīlestību, kas spēj pārvarēt visas, pat ar dzimumu pārmaiņām saistītās grūtības, režisors ir pats lugas autors H.Paukšs. Lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Agnese Ērgle, Gunta Kusiņa, Inese Pavēne, Inese Vāciete, Laura Leingarte, Solvita Stengrēvica-Grāvīte, Andrejs Saldavs, Artūrs Zemdega, Austris Pirktiņš un Toms Sliede. Izrādes ilgums - 1 stunda un 10 minūtes.

Biļetes varēs iegādāties pasākumu norises vietās. Biļešu cena uz izrādi Bērvircavā pieaugušajiem - 3 euro, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1.50 euro,.

Savukārt svētdien, 22. oktobrī, plkst. 17:00 šo pašu izrādi būs iespējams noskatīties arī Liepupes tautas namā. Biļešu cena uz šo izrādi pieaugušajiem - 4 euro, skolēniem - 2 euro, bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kur tiek iestudētas tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru jaunākās lugas, un ir vienīgais, kur iespējams noskatīties visu jaunāko, ko radījuši Hermanis Paukšs, Andris Zeibots un citi mūsdienu latviešu dramaturgi. Dramaturgu teātris dibināts 2007. gadā un pēc divu gadu darbošanās viesizrāžu režīmā kopš 2009. gada ir atradis savas pastāvīgās mājas K. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas), visu izrāžu sākums Kamerzālē Rīgā plkst. 19:30, vairāk informācijas skatīt šeit: Dramaturgu teātris | Neatkarīgais teātris un...