Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Tiešraidē notiks sieviešu stendapa izrāde “Vaksētas un Vakcinētas ”

Redakcija
Redakcija

Ceturtdien, 20. maijā, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks “Sieviešu stendapa” izrāde “Vaksētas un Vakcinētas”, kura ienākumi tiks ziedoti Kaņepes Kultūras centra remontam.

Pasākuma apraksts:

“Mēs nezinām kā jūs, bet mēs esam gatavas atklāt vasaras sezonu!
30 dienas svārkos ir sīkums salīdzinot ar to, ko jūsu sievišķības un vīrišķības veicināšanai piedāvāsim mēs.
Gatavojiet vīna un citu dzirkstošo dzērienu glāzes, ieritiniet klēpjos kaķus un paklausīgus dzīvesbiedrus, uzmetiet skaistu satīna rītakleitu - jūs esat mūsu Dievietes.”

Biļetes cena ir 5 EUR un to var iegādāties Bezrindas.lv. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Izrāde sāksies pulksten 19.30. Biļešu pārdošana uz izrādi beigsies pusstundu pirms izrādes sākuma.

“Sieviešu stendaps” ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošajām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kādā dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. “Sieviešu stendaps” Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.