Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Tiešraidē notiks "Sieviešu Stendaps" stāvkomēdijas vakars "Sievi-šķība"

Redakcija
Redakcija

Tiešraidē notiks "Sieviešu Stendaps" stāvkomēdijas vakars "Sievi-šķība"
2bc0_publicitates

Ceturtdien, 21. janvārī, tiešraidē no Kaņepes Kultūras centra notiks “Sieviešu stendaps” stāvkomēdijas vakars “Sievi-šķība”.

Pasākuma apraksts:

“Jau otro gadu janvāris ir sievi-šķībais mēnesis! Tikpat nejēdzīgi kā 30 dienas svārkos, tikai vēl bezcerīgāk! Kā 100 pozitīvisma afirmācijas, tikai ar padomiem, kurus pat to autori neplāno īstenot dzīvē.

Kā saņemt zemes enerģiju caur termoapakšveļu? Vai padušu spalvas silda? Kā COVID mājsēdes laikā saglabāt veselo saprātu un vai tas vispār ir kādam devis kaut kādu labumu? Kā mājskolot bērnus ar prieku un entuziasmu? Cikos drīkst atvērt pirmo vīna pudeli? Visi šie jautājumi, uz kuriem jūs neprasījāt atbildes, kuras mēs nemaz nesniegsim.”

Izrādē “Sievi-šķība” piedalīsies dzejniece, rakstniece un dramaturģe Inga Gaile, dramaturģe Aiva Birbele un radošā direktore Una Rozenbauma, vadīs – komiķe Džemma Sudraba.
Biļetes cena ir 5 EUR un to var iegādāties Bezrindas.lv. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus – vienā dzīvesvietā. Izrāde sāksies pulksten 19.00. Biļešu pārdošana uz izrādi beigsies pusstundu pirms izrādes sākuma.

“Sieviešu Stendaps” ir platforma režisorēm, māksliniecēm, dzejniecēm, rakstniecēm, radošājām direktorēm, neradošām asistententēm, un vienkārši drosmīgām sievietēm, kas kāda dienā nolēma, ka vēlas pastāstīt par savām domām, jūtām un pieredzēm uz skatuves. Pastāstīt tā, ka ir smieklīgi. Dažreiz drusku, dažreiz ļoti smieklīgi. Un dažreiz gan smieklīgi, gan tā, ka ir jāraud. “Sieviešu stendaps” Kaņepes Kultūras centrā notiek reizi mēnesī no septembra līdz jūnijam.