Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Rīgā skanēs romantiskā operete Klīvija

Redakcija
Redakcija

Mūzika, vokāls, deja, krāšņi tērpi un gaismu spēles plaši starptautiski atzītā mūziklu un filmmūzikas komponista Niko Dostāla labākajā, Latvijā sen nedzirdētā skatuves darbā – romantiskajā operetē Klīvija 19.oktobrī un 2.novembrī kultūras pilī Ziemeļblāzma.

Klīvijas personāži satiekas Boligvajas pierobežā, kur miljardieris Potertons angažējis slavenus Holivudas aktierus romantiskai filmai, kas tiek uzņemta Dienvidamerikā, kordiljēru pakājē. Pēkšņi filmzvaigzne Klīvija no vēstules uzzina, ka filmēšana patiesībā ir tikai aizsegs lielam un bīstamam darījumam.

Boligvajā noticis apvērsums. Potertonam pieder lietošanas tiesības apjomīgām raktuvēm, bet tagad ieeja valstī liegta. Viņš kaļ plānus, kā atgūt savus ienesīgos īpašumus.

Humorpilnais sapņotājs, amerikāņu žurnālists neprātīgi iemīlējies robežapsardzes sieviešu vienības Amazones komandierē. Izgudrotājs McMakenzijs nenogurstoši rūpējas par „vienvirziena” kustību miljardieru naudas makā…
Klīvija: „Domāju, ka sapnis jau beidzies, bet tad... Cilvēka dzīvē tomēr notiek brīnumi, vajag tikai stipri, stipri ticēt, un tie notiek…”

Piedalās:
Sonora Vaice
Ingus Pētersons
Baiba Berķe vai Marlēna Keine (Igaunija),
Kārlis Rūtentāls vai Emīls Kivlenieks
Juris Ādamsons, Zigurds Neimanis, Jānis Kirmuška, Jānis Skanis vai Juris Frinbergs
Izrāde 2 cēlienos, ilgums 2 st. 45 min.
Diriģents Guntars Bernāts
Operetes orķestris, koris un dejotāji

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs