Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Video: Rūdolfs Plēpis: Skatieties uz gaismu! Videointervija

Redakcija
Redakcija
Saulainā un patriotiskā dienā ar saulainu un patriotisku cilvēku tiekamies, un mūsu 4.maija viesis bija leģendārais latviešu teātra un kino aktieris Rūdolfs Plēpis, kura vārds zelta burtiem ir ierakstīts vairākos Latvijas kultūras kanonos. Latvijas Brīvības svētki mums šķita izdevušies arī tāpēc, ka bija iespēja sarunāties ar šo gaišo un brīnišķīgo cilvēku, un šajās izjūtās dalāmies arī ar jums. Lai mums visiem veicas un izdodas!

Ar aktieri sarunājās Ilze Puķe, Epadomi/KultūrasVēstis.lv
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2015-05-10 21:12, pirms 9 gadiem
Kolosāla intervija, pārsteidzošais R.Plēpis

     [+] [-]

, 2015-05-11 20:00, pirms 9 gadiem
Ļoti daudz neprecizitāšu un dīvainu apgalvojumu. Piem., ka atmodu un barikādes organizējusi VDK... Ka Latvijā aktierus nesagatavoja konkrētiem teātriem utt.

     [+] [-]

, 2015-05-14 15:20, pirms 9 gadiem
Snorke43 rakstīja: Ļoti daudz neprecizitāšu un dīvainu apgalvojumu. Piem., ka atmodu un barikādes organizējusi VDK... Ka Latvijā aktierus nesagatavoja konkrētiem teātriem utt.
Diezgan dīvaini ir ticēt tām skaistajām filmām par atmodu!