Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


„Barons Rozenkrancs. Improvizācijas teātris” uzņem dalībniekus studijā

Redakcija
Redakcija

Martā "Barons Rozenkrancs. Improvizācijas teātris" rīko dalībnieku uzņemšanu jaunajā, nu jau trešajā improvizācijas studijā. Tiks uzņemti visi interesenti, kas vēlas darboties improvizacijas teātra jomā un ir sasnieguši 18 gadu vecumu - bez iestājeksāmeniem vai citiem priekšnoteikumiem. Dalībnieku maksimālais vecums nav noteikts.

Studijas mērķis ir sagatavot papildinājumu improvizācijas teātra "Barons Rozenkrancs" aktieru ansamblim, taču nodarbības apmeklēt tiek aicināti arī visi tie, kas vienkārši vēlas jaukā, draudzīgā gaisotnē emocionāli izlādēties pēc saspringtas mācību vai darba nedēļas un iepazīties ar jauniem draugiem. Nodarbības tiek organizētas tā, lai katram, kam ir vēlēšanās iemācīties brīvi kustēties, pārvarēt kautrību, nedrošību un uztraukumu atbildīgos brīžos, nezaudēt vēsu prātu kritiskās situācijās, saprotami runāt, uzstājoties auditorijas priekšā, būtu iespējas regulāri trennēt un attīstīt šīs iemaņas.

Uzņemšana un nodarbības notiks Dramaturgu teātra telpās Rīgā, Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja caur pagalmu no Zemitāna ielas) 1. stāvā. Iepriekšēja pieteikšanās un dalībnieku reģistrācija pie improvizācijas teātra vadītāja Alda Pommera rakstot uz e-pasta adresi: aldis.pommers@gmail.com, pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru. Nodarbības sāksies aprīlī, kad tiks nokomplektēta grupa, tās notiks reizi nedēļā – svētdienās.

Vairāk informācijas šeit: https://www.facebook.com/rozenkrancs/

Piesakies un nāc - nenožēlosi!