Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:123, Did:0, useCase: 3


Video: VEF kultūras pilī skanēs Paula, Liepiņa un Kalniņa operešu melodijas

Redakcija
Redakcija
Muzikālais koncertuzvedums “Lai sasaucamies, lai dziedam!” Latvijas tūri sāks ar Rīgas pirmizrādi 25. martā pēc restaurācijas atvērtajā VEF kultūras pilī. Koncertuzvedumā skanēs dziesmas no latviešu mūzikliem, operetēm un izrādēm, kuras komponējuši Raimonds Pauls, Imants Kalniņš, Zigmārs Liepiņš, Ivars Vīgners u.c. Krāšņajā koncertuzvedumā piedalīsies populāri Rīgas Operetes teātra solisti - Marlēna Keine, Jolanta Strikaite, Emīls Kivlenieks, Nauris Indzeris, kā arī operetes dejotāji un operetes oķestra grupa diriģenta Kārļa Kundrāta vadībā. Īpašus kostīmus uzvedumam gatavo māksliniece Elīna Milta. Režisors - Valdis Lūriņš.

Pēc Rīgas koncerta “Lai sasaucamies, lai dziedam” ceļos uz Liepāju, kur 25. aprīlī koncertuzvedumu skatīsies liepājnieki Liepājas teātrī pl. 19.00. Diriģents – Guntars Bernāts.
Biļetes Biļešu paradīze kasēs.

Atlaides kolektīviem 20+, daudzbērnu ģimenēm uzrādot "3+ ģimenes karti", studentiem, skolēniem, pensionāriem.
Vērtējums: