Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


"Papagailis piparu kokā"

Redakcija
Redakcija

Optimistisks stāsts par lielu uzdrīkstēšanos kaut ko mainīt savā dzīvē!

Kriss Stjuarts kļuva slavens, pateicoties grāmatai Pāri citroniem, kas tā pat kā Papagailis piparu kokā ātri vien kļuva parstarptautisku bestselleru.

Papagailis piparu kokā turpina Pāri citroniem iesāktās optimista Krisa gaitas un stāstu par neparasto dzīvi nomaļā aitu fermā Spānijā, Andalūzijā, kur viņš kopā ar sievu pārcēlās uz dzīvi, atstājot aiz muguras mierīgo ikdienas dzīvi Lielbritānijā.

Šoreiz uzzināsim, kā ģimene mācās pierast pie Spānijas skolas dzīves, par viņu attiecībām ar kaimiņiem, kuri ir jauki ļaudis, bet joprojām uzvedas kā savdabji, kā grāmatu veiksme ir ietekmējusi Krisa dzīvi un vai viņš tik tiešām nenožēlo savas izvēles.

Papagailis piparu kokā atskatās arī uz Krisa Stjuarta iepriekšējo dzīvi – kad viņš Zviedrijā cirpa aitas, Spānijā mācījās spēlēt flamenko ģitāru, sita bungas savā skolas grupā Genesis un pat strādāja cirkā.

“Varbūt patiešām vislabākais, ko cilvēks pusmūžā var darīt, ir nedaudz sapurināt savu dzīvi. Darīt kaut ko citādu, dzīvot citā vietā, runāt citā valodā. Tas viss gādā, lai dzīve neapstājas un prāts nenoveco,” uzskata Kriss Stjuarts.

Šī grāmata tik - tiko kā nokļuvusi līdz grāmatnīcām, tādēl atsauksmes vēl top :0)
Vairāk par šīm grāmataām un atsauksmēm par tām varat uzzināt Labas grāmatas - BaibaBooks