Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


Izcilais skandināvu detektīvs turpina uzvaras gājienu

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Jumava” laidis klajā populārās zviedru detektīvromānu autores Kamillas Lekbergas jaunāko latviski tulkoto romānu “Bākas sargi”.

Apgāds “Jumava” turpina izdot aizraujošo un noslēpumiem bagāto autores Kamillas Lekbergas detektīvromānu sēriju, kas ļauj lasītājam dzīvot līdzi varoņiem un šķetināt noziegumu kamolus.

Brīdī, kad Fjelbakā notiek aktīva gatavošanās smalkas viesnīcas atklāšanai, tiek pastrādāta negaidīta un noslēpumaina slepkavība – nošauts pašvaldības finanšu direktors Matss Sverīns – pēc dabas laipns un patīkams, bet tajā pašā laikā noslēgts cilvēks, kas savu privāto dzīvi vienmēr turējis slepenībā.

Noziegumam pa pēdām kā parasti seko izmeklētājs Patriks Hendstrēms ar savu komandu. Protams, allaž zinātkārā rakstniece, viņa sieva Ērika, izbrīvējot mirkļus no dvīņu audzināšanas, aizrautīgi metas viņam palīgā, un intriģējoši piedzīvojumi ar spoku stāsta elementiem Zviedrijas mazpilsētā var sākties!

Kamillas Lekbergas detektīvromānus ar aizrautību lasa visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Apgāds “Jumava” iepriekš izdevis šādus Kamillas Lekbergas darbus: “Nāras sauciens”, “Pamestais bērns”, “Ledus princese”, “Akmeņkalis”, “Svešinieks”, “Sludinātājs”.

Kamilla Lekberga „Bākas sargi” - meklējiet visās Latvijas grāmatnīcās.