Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


SEPTĪTĀ KAMERA

Redakcija
Redakcija

Triloģijas pirmā grāmata. Romāna darbība norisinās alternatīvā mūsdienu pasaulē, kurā slepkavībā apsūdzēto likteņus izlemj nevis tiesa, bet sistēma “Balso visi”. Septiņu dienu laikā atklātā interneta un telefonbalsošanā tiek izlemts, vai apsūdzētajam piemērojams nāves sods.

Pusaudze Marta ir atzinusies, ka nošāvusi slavenu miljonāru Džeksonu Peidžu. Katra no meitenes atlikušajām dienām tiek translēta TV šovā “Nāve ir taisnīga”, kurā tiek paziņoti arī balsošanas rezultāti.
Vai tiešām viss ir tā, kā tiek atspoguļots televīzijā? Un vai tiešām būtu akli jāseko sabiedrisko mediju atainotajam viedoklim?
Vai Martas teiktajam var ticēt? Vai tiešām nogalināja viņa? Varbūt viņa uzņemas kāda cita vainu? Un kādas ir viņas attiecības ar Peidža dēlu?

Grāmatas autore Kerija Drūrija par sevi saka:
Esmu jauniešu daiļliteratūras rakstniece, kura dzīvo Anglijas austrumu krastā, un brīžos, kad nestrādāju, man patīk peldēt, braukt ar riteni un skriet, tādā veidā vienkārši atrodot attaisnojumu, lai izvairītos no mājas darbiem un varētu ēst kūkas bez sirdsapziņas pārmetumiem.

No angļu valodas tulkojis Allens Pempers