Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:424, Did:0, useCase: 3


Harija Potera dzimšanas dienas svinībās piedalījās vairāk nekā 150 fani

Redakcija
Redakcija

Iznākot jaunajai Dž. K. Roulingas leģendārās Potera sērijas grāmatai, grāmatnīcā Jānis Roze 31. jūlijā plkst. 2.00 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 5 pulcējās grāmatu fani uz Harija Potera dzimšanas dienas svinībām, lai paši pirmie iegādātos jauno grāmatu „Harry Potter and the Cursed Child”.

Jau stundu pirms noteiktā laikā pie veikala sāka drūzmēties cilvēki. Pasākumam sākoties, apmeklētāji par supercenu 13 eiro (standarta cena 18,95 eiro) iegādājās grāmatu, zem Šķirmices noklausījās ziņu, kurā tornī katrs no klātesošiem tiek iedalīts, fotogrāfējās ar Hariju Poteru, saņēma personalizētu vēstuli un cienājās ar ķirbju mafiniem. Veikala personāls kā arī daži viesi bija tērpušies pēc Cūkkārpas reglamenta.

Jaunā grāmata ir dramaturga Džeka Torna luga, kas ir balstīta uz oriģinālo Dž. K. Roulingas stāstu, kas ir jau astotais autores darbs Harija Potera sērijā, un tajā ir aprakstīta Harija Potera dzīve deviņpadsmit gadus pēc notikumiem grāmatu sērijas daļā „Harijs Poters un Nāves dāvesti”. Grāmata iznāks dienu pēc lugas pirmizrādes Londonas «Palace Theater» teātrī. Izrādes scenārija veidošanā iesaistījusies arī pati grāmatu sērijas autore Dž. K. Roulinga.

Par grāmatu „Harry Potter and the Cursed Child” (Harijs Poters un nolādētais bērns):
Autori: J. K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany
Izdevējs: Little, Brown Book Group
Apraksts: Ilgi gaidītais notikums ir klāt – šā gada 31. jūlijā iznāk nākamā astotā grāmata par leģendāro Hariju Poteru un viņa dzīvi deviņpadsmit gadus pēc notikumiem, kas aprakstīti grāmatu sērijas pēdējā daļā „Harijs Poters un Nāves dāvesti”.

Grāmata ir dramaturga Džeka Torna luga, kas balstīta uz oriģinālo Džoannas Ketlīnas Roulingas stāstu. Tajā atspoguļota nu jau pieaugušā Harija Potera, vīra, trīs skolas vecuma bērnu tēva un Burvestību ministrijas darbinieka, dzīve.

Kamēr viņš pats cenšas sadzīvot ar pagātni, kas šķietami nespēj palikt savā vietā, viņa jaunākais dēls Albus cīnās ar savas ģimenes slavas nastu, ko nekad nav vēlējies. Pagātnei un tagadnei draudot saplūst, gan tēvs, gan dēls apjauš tik netīkamo patiesību – dažkārt tumsa nāk no visnegaidītākajām vietām.