Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:425, Did:0, useCase: 3


Veiksmīga saimniece. Kā paspēt visu padarīt?

Redakcija
Redakcija

Ir cilvēki, kam piemīt iedzimta kārtības izjūta, bet pārējiem nākas pie tās piestrādāt, kolīdz uzsāktas pieauguša cilvēka gaitas. Autore, ģimenē lolots vienīgais bērns, to saprata apprecoties, taču tā pamatīgāk ķērās pie darba, kad pasaulē nāca bērniņš. Būdama mākslinieciski noskaņota, viņa nebija nedz izcila pavāre, nedz īpaša kārtības mīle. Taču, laikam ritot, Irina ir izstrādājusi teju vai apskaužamu sistēmu, kas palīdz uzturēt kārtību visās mājas dzīves jomās (ieskaitot finanses).

Tīrot mājokli, kārtība nebeidzas vien ar nopucētām galdu virsmām! Ir jāsakārto papīru (un datora failu) ķīpas, jāsaprot, kas un kā glabājams, un kā sagrupējams, lai to visu pēcāk atrastu.

Un, lai ko mēs darītu, svarīgi ir neizšķiest tam laiku bez vajadzības – pasaulē taču ir tik daudz citu aizraujošu lietu!Tieši tā – lai mājoklis spīdētu un laistītos, pietiks ar pārdomātu rosību vien 30 minūtes dienā. Autore ir izstrādājusi plānu, kuru ievērojot, ģimenes ligzda būs vienmēr perfekta. Kā saka Irina, Veiksmīgās saimnieces sistēmas būtība ir parādīt sievietēm, ka pat 30 minūtēs dienā var laika gaitā dzīvesvietu var pārveidot visā pilnībā.

Bet iesākumam – pat viens tīrs plaukts skapī ir labāk nekā neviens. Pat steigā nomazgāta gāzes plīts ir tīrāka nekā tā, kuru roka nav skārusi jau ilgstoši!