Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:442, Did:0, useCase: 3


Apgādā “Jumava” iznākusi “Mazliet balta piķa melnā grāmata”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” laidis klajā grāmatu mazajiem lasītājiem ar uzdevumiem “Mazliet balta piķa melnā grāmata”. Grāmata paredzēta jaunāko klašu skolēniem, ko var lasīt kopā ar vecākiem. Grāmatā ir ne vien vēstījums par melnās aitiņas un baltā vilka amizantajām attiecībām, bet arī atjautības uzdevumu un jautājumu burtnīca. Grāmatu sarakstījis ukraiņu izcelsmes autors Dmitrijs Kuzmenko.

Tev patīk eksperimentēt?
Vai esi kādreiz prātojis par balto un melno krāsu? Par melnajiem caurumiem, par pilnīgi melnu Sauli, kādu ģeogrāfisku nosaukumu izcelsmi, melnbaltajiem dzīvniekiem, sakāmvārdiem, vizuālajām ilūzijām un daudz ko citu?
Paprātosim kopā un ļausimies melnās jo melnās aitiņas un baltā vilka amizantajam, bet pamācošajam stāstam!
Pirms uzšķir grāmatas pirmo lapaspusi, vēl tikai jāpiemin, ka šī grāmata tapa, jo tā pati melnā aitiņa, kas redzama uz vāka, izrādījās apbrīnojami attapīga un dažs labs dusmīgs vilks nespēja ar viņu mēroties spēkiem!

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.