Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:442, Did:0, useCase: 3


Grāmata “Vaboļu karaliene” - aizraujošs, baiss un fantastisks stāsta turpinājums starptautiskajam bestselleram “Vaboļpuika”

Redakcija
Redakcija

Izdevniecība Pētergailis ir laidusi klajā britu rakstnieces Mejas Gabrielas Leonardas stāstu pusaudžiem “Vaboļu karaliene”, Karla Džeimsa Mauntforda ilustrācijas.

Britu autores M.G.Leonardas piedzīvojumu stāsts “Vaboļu karaliene” ir turpinājums starptautiskajam bestselleram “Vaboļpuika”, kas nominēts prestižajai CILIP Carnegie medaļai, UKLA balvai un saņēmis Branford Boase Award 2017. Tulkojusi Renāte Kārkliņa.

“Nežēlīgajai modes dizainerei, vaboļu pētniecei Lukrēcijai Katerei un viņas spiedzēm – dzeltenajām mārītēm, ir nelietīgs plāns. Dārks, Virdžīnija un Bertolts atklāj jaunus ļaundarību pierādījumus un apņemas viņu apturēt. Bet draugi nonāk nepatikšanās. Dārka tētis aizliedz turpināt izmeklēšanu, no cietuma izkļūst negantie blēži Hamfrijs un Pikerings. Draugu cerības saistās ar Lukrēcijas meitu un Holivudas aktrisi Novāku, tomēr vaboļu karaliene vienmēr ir viņiem soli priekšā…”

Stāsta turpinājums sekos grāmatā “Vaboļu kauja”.