Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Piedalies konkursā un laimē lielisku dāvanu absolventam - E. Lokhārtas romānu "MĒS BIJĀM MEĻI"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portālu KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv rīkotajā konkursā un laimē vērtīgu grāmatu no izdevniecības "BaibaBooks" - šīs sezonas sensāciju - E. Lokhārtas romānu "MĒS BIJĀM MEĻI".

Prieks dāvanas saņemt, un prieks dāvanas pasniegt. No sirds lolota, vislabākā dāvana vienmēr bijusi aizraujoša grāmata. Dāviniet saviem skolu beidzējiem GRĀMATU!

Kuru? Varbūt grāmatu, kas jau guvusi milzu atsaucību visā pasaulē un lasītāju interneta portālā Goodreads ir nominēta kā 2014. gada labākā jauniešu grāmata?

E. Lokhārtas MĒS BIJĀM MEĻI ir patiesa šīs sezonas sensācija, par ko diskutē gan skolās, gan starp draugiem, gan interneta vietnēs. Aizraujoša ģimenes sāga, ko rakstniece negaidīti un neparasti atklāj caur vienas no varenās Sinklēru ģimenes atvases redzējumu. Šķiet, bagātība iespēj visu – ģimenei pieder privāta sala, kur visi pulcējas vasarās, kur rit aizraujoša un pārticības krāšņota dzīve. Taču… vai tiešām tik pareizi un vienkārši? Ja esat vērīgi, būsit pamanījuši grāmatas nosaukumā vārdu bijām. Un nevis esam. Stāsts ir par bijām. Jo nekas pēc kārtējās vasaras vairs nebūs kā iepriekš.

Mēs jums pateiksim nedaudz – būs skumji. Mazliet mistiski. Un vienlaikus brīnišķīgi. Šo grāmatu lasīs pat tie, kuri parasti grāmatas nelasa. Jau pēc pirmo lappušu izlasīšanas to vairs nav iespējams nolikt malā. Vienkāršais jautājums: “Kas notika tajā vasarā?” turēs savos valgos ikvienu, kamēr vien netiks rasta atbilde. Un ticiet – neviens jums to priekšā nepateiks. Džons Grīns, starptautiskā bestsellera Mūsu zvaigžņu vaina autors, šo darbu ir atzinis par satraucošu un patiesi neaizmirstamu.

Lieliska iespēja saņemt šo grāmatu dāvanā savam priekam vai iepriecināt kādu savu draugu.

Piedalies konkursā un laimē!
Nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv) un izdevniecības "BaibaBooks" (facebook.com/baibabooks) sekotājam FaceBook.com lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 5. jūlija plkst. 23.59.
6. jūlija rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs brīnišķīgo grāmatu no izdevniecības "BaibaBooks".


Vairāk par grāmatu lasiet ŠEIT.

Konkurss tapis sadarbībā ar izdevniecību "BaibaBooks".