Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Rīt Ķīpsalā atklās izstādes “Latvijas Grāmatu izstāde 2016” un “Skola 2016”

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 26. februārī Ķīpsalā atklās “Latvijas Grāmatu izstādi 2016” un 22. starptautisko izglītības izstādi “Skola 2016”. Allaž šie pasākumi guvuši lielu atsaucību, piesaistot tūkstošiem izglītības iespēju meklētāju un grāmatu lasītāju.

“Latvijas Grāmatu izstādes 2016” atklāšanas ceremonija notiks piektdien, 26. februārī plkst. 10.30 hallē Nr. 1 Grāmatnieku ģildes stendā.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies:
Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas valdes priekšsēdētāja Renāte Punka;
Grāmatnieku ģildes valdes priekšsēdētāja Ināra Beļinkaja;
Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas izpilddirektore Dace Pugača;
Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle;
“Latvijas Grāmatu izstādes” projekta vadītājs Oskars Zaļkalniņš.

Ķīpsala šajās dienās pārvērtīsies par krāšņu un bagātīgu grāmatu pilsētu, kurā tiksies grāmatu rakstnieki, tulkotāji, izdevēji un lasītāji. Izstādē varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar ievērojamām Latvijas personībām, aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem, iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām cenām, kā arī “Grāmatu maiņas punktā” mainīties ar grāmatām. Vairāk par izstādi: BT1

Izstādes “Skola 2016” atklāšanas ceremonija notiks piektdien, 26. februārī plkst. 12.00 hallē Nr. 2.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies:
LR Izglītības un zinātnes ministra biroja vadītājs Andis Geižāns;
Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks;
Rīgas Valsts Tehnikuma direktore Dagnija Vanaga;
Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle;
Izstādes “Skola” vadītājs Valts Jirgensons.

Izstāde “Skola” ļauj iegūt visaptverošu informāciju par mācību iespējām un palīdz izvēlēties piemērotāko izglītības ceļu. Izstādē varēs uzzināt vairāk par Latvijas un ārvalstu augstskolu un citu mācību iestāžu piedāvājumu, jaunajām mācību programmām, interešu izglītību un iepazīties ar svešvalodu un dažādu mācību kursu piedāvājumu. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv.