Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Iznākusi Vitas Štelmaheres grāmata jaunākajiem lasītājiem “Pupuķa Ukša dziesmu svētki”

Redakcija
Redakcija

Apgāds “Jumava” laidis klajā jaunāko pieredzējušās bērnu autores Vitas Štelmaheres darbu “Pupuķa Ukša dziesmu svētki”. Autores spalvai pieder tādi apgādā “Jumava” iznākuši darbi kā “Es dzīvoju Latvijā” un “Es dzīvoju zaļajā Latvijā”, kā arī grāmatu sērija par draisko un zinātkāro sivēnu Piglu.

Pupuķis Uksis ir bēdīgs. Lai draugu iepriecinātu, Eiropas ūpis Bubo izdomā varenu plānu — sarīkot Mežaparkā dziesmu svētkus. Tā kā abiem trūkst pieredzes tik lielu svētku organizēšanā, tiek nolemts sākt ar mazumiņu — vienu dziesmu, kuru svētku dalībnieki iemācītos gan izdziedāt, gan izdejot... Bērnu grāmatu autore Vita Štelmahere ir viena no apgāda “Jumava” pēdējo gadu uzticamības zīmoliem.

Grāmatu sērija par draisko un zinātkāro sivēnu Piglu, izzinošā literatūra “Es dzīvoju Latvijā” un “Es dzīvoju zaļajā Latvijā” manu bērnu grāmatplauktā ir ierindojušās iemīļotāko grāmatu vidū. “Pupuķa Ukša dziesmu svētki” lasītāju aizraus un pārsteigs ar negaidītu nobeigumu! Grāmatas “Piedzīvojumi Lielmežā” autore Linda Kukare-Aldersone.

Grāmatu var iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās.