Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Video: Rakstniece Māra Svīre: Vienkārši norīt informāciju nav jēga - ir jādomā!

Redakcija
Redakcija
Pelēkā februāra dienā, kas tikai attālēm sniedza nojausmas par gaidāmo pavasari, mums bija patiess prieks sarunāties ar sirdsgudro un joprojām asprātīgi spridzīgo rakstnieci Māru Svīri. Jāteic, ka pietiktu jau ar stāstu un scenāriju filmai „Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, lai rakstnieces vārds paliekoši tiktu ierakstīts Latvijas kultūras kanonā , taču Māra Svīre kopumā ir uzrakstījusi 22 grāmatas, un pavisam drīz dienasgaismu ieraudzīs divdesmit trešā, kas ir aizsaulē aizgājušā rakstnieces dzīvesbiedra Vladimira Kaijaka aizsāktā romāna turpinājums. Malēniešu spītība, latviešu valodas dzīvotspēja, nogrimušais Staburags, visiem sāpīgais emigrantu jautājums un Latvijas teātru aktualitātes– tās ir tikai dažas no tēmām, par kurām runājām intervijā, ko piedāvājam noklausīties arī jums.

Skatieties, klausieties un domājiet - būs vērtīgi un interesanti! Ar rakstnieci sarunājās Ilze Puķe (Epadomi un KultūrasVēstis.lv)

Īsu ieskatu sarunā varat noskatīties ŠEIT
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2016-02-24 21:06, pirms 8 gadiem
Man patika.