Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


Zināma uzvarētāja lasāmgrāmatai bērniem “Pīmuks, Cunduriņš un Mirdzošā Mēnessgaisma”

Redakcija
Redakcija

Portāla KultūrasVēstis.lv organizētais konkurss, kas tapis sadarbība ar izdevniecību "Annele", ir noslēdzies. Lasāmgrāmatu bērniem “Pīmuks, Cunduriņš un Mirdzošā Mēnessgaisma” laimē JOLANTA OZOLA.

Pavisam jauna un skasta! Izdevniecība "Annele" nesen izdevis Maijas Laukmanes lasāmgrāmatu bērniem “Pīmuks, Cunduriņš un Midzošā Mēnessgaisma”, kuru krāšņi ilustrējusi māksliniece Signe Ērmane – Ļitvina.

Tas ir stāsts par divām interesantām rotaļlietām.

Kas notiek ar rotaļlietām laikā, kad Tu guli saldā miedziņā? Vai tās arī guļ tikpat saldā miegā?
Kas zina, kas zina…
Iespējams, notiek kaut kas pavisam cits: mīļās lelles atdzīvojas (jo ir būtnes!) un tad klejo cauri Taviem nakts sapnīšiem, cauri dārza miglai, pāri upes laipiņai…
Iespējams, būtnes zvaigžņu mirdzēšanas laikā aizlavās prom no vietas, kur Tu tās esi vakarā atstājis – un notiek brīnumu lietas. Notiek neticamais: Tava nakts miedziņa laikā gan lielas, gan mazas lelles, lupatu vīreļi un rūķi strādā PIEREDZES UZKRĀŠANAS un PASAULES IZZINĀŠANAS darbu.

Atver grāmatu, lasi un ļaujies brīnumam!

Apsveicam uzvarētājus un lūdzam sazināties, rakstot vēstuli uz kulturasvestis@epadomi.lv vai zvanot (+371) 28622680.

Vairāk par grāmatu lasiet ŠEIT.

Lai dzīvesprieks virmo!