Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:124, Did:0, useCase: 3


“Pienvedēja Piedzīvojumi” dodas grāmatas “Trīs no Sabiles” atvēršanas koncertos

Redakcija
Redakcija

Tieši pirms gada izdevniecība “Dienas grāmata” laida klajā mūzikas žurnālista un mūziķa Jāņa Žildes sarakstīto grāmatu – autorizēto biogrāfiju “Pienvedēja Piedzīvojumi. Trīs no Sabiles”.

Grāmata nav tikai vēstījums par viņiem, tas ir stāsts par deviņdesmito gadu jauniešiem, par izlaušanos, principiem un nostāju, dzīves un mūzikas kvalitāti - un beigu beigās – īstu draudzību.

Nelielajā koncertturnejā, kas bija paredzēta šī gada rudenī, grupa plānoja doties uz Latvijas lielākajām pilsētām. Tieši pirms gada Covid pandēmijas dēļ šie koncerti tika atlikti, tāpat kā vairums šogad izsludināto koncertu.

“Ļoti žēl, ka pandēmija izjauc mūsu grāmatas atvēršanas svētkus jau otro reizi. Covid pandēmijas dēļ ļoti daudzas koncertvietas nav atguvušās vēl šodien, un sakarā ar jauno ārkārtējo situāciju valstī daļa, visticamāk, tiks slēgtas. Bet, lai arī cik grūti laiki šobrīd mūziķiem Latvijā, divus koncertus oktobrī tomēr nospēlēsim,” tā grupas solists un basģitārists Māris Žigats.

Koncertu norises vietās būs iespējams iegādāties grāmatu un albumu “Nelaiks” un saņemt grupas dalībnieku autogrāfus.

Koncerti:
16. oktobrī Jelgavā, klubā “Melno Cepurīšu Balerija”
30. oktobrī Liepājā, kultūras namā “Wiktorija”

Vairāk informācijas par koncertvietām grupas Facebook kontā https://www.facebook.com/pienvedeja...